eit blijft dat op het niveau van de primary retai

Foroomy.com needs staff. Feel free to request for an open position
Bookmark and Share

eit blijft dat op het niveau van de primary retai

Postby yaya2017 on Sun Feb 11, 2018 3:01 am

Terug in het midden van de jaren 90 bevond de Nike Air Max-demping zich midden in een snelle evolutie. Sneakerontwerpen vorderden snel, met de Air Max 95 en Air Max 97 die de aspiratie van de industrie worden voor perfecte schoenen. www.antennadiner.co.uk De Air Max 98 heeft echter altijd een beetje een Adidas Superstar Womens Pink tweede viool gespeeld voor zijn voorgangers. De jongere broer van de Air Max 97, de AM98, was gebouwd op dezelfde Nike Air-Sole, maar miste de soepele, golvende lijnen van de 97. Er waren nog steeds wat golvende lijnen, maar er waren ook strepen en patches die de schoen in verschillende secties. De 98 stroomde net niet zo goed als de 97. Desondanks is het de moeite waard om op te merken dat de AM98 in een groot aantal opvallende kleuren is uitgebracht, waarvan er vele zullen terugkeren in 2018. Hier is een terugblik op enkele van de hoogtepunten uit 1998 Ontworpen door Sergio Lozano, dezelfde man die verantwoordelijk is voor de Air Max 95, werd de AM98 aangeprezen als de beste Nike-hardloopschoen die verkrijgbaar is. Een anatomisch ontworpen, tweevoudige druk, Air-Sole-eenheid over Nike Air Force 1 Femme de volledige lengte met een zijdelingse Nike Air Max 90 Dames Grijs crashpadsysteem dempte en voerde de voet door elke stap, terwijl een luchtballon van volledige lengte de straf absorbeerde. Met synthetisch leer en een bovenwerk van mesh, was er een overlay-strapping-systeem voor pasvorm en ondersteuning, een gebeeldhouwde polyurethane tussenzool en een BRS 1000 Nike Regrind buitenzool. Als de Air-Sole-eenheid lijkt op die van de AM97, is dat omdat het zo is. De gereedschappen van de Air Max 97 zijn overgedragen en gebruikt voor de 98.

Hoewel Air Max-hardloopschoenen door hardcore-lopers zelden serieus worden genomen, was de AM98 zeker comfortabel. Een van de belangrijkste problemen was het gebrek aan ondersteuning van de voetboog in de schoen - het was niet ontworpen met de overpronator in gedachten. Weinig hardlopers trainden voor marathons in hen, maar Adidas ZX Flux Dam ze waren prima voor korte runs.Voor de Nike Air Max Classic BW Femme sportswewar-catalogus Eastbay debuteerde de Air Max 98 in de februari-editie van 1998 (die in januari zou zijn uitgezonden). De heren- en damesversies werden verkocht voor $ 149,99, dezelfde prijs als de AM97 een jaar eerder. Er was een colorway van cement / ma?s / obsidiaan voor mannen en een colorway van wit / ma?s / ultramarijn voor vrouwen. Een grijze / citron / obsidiaan versie was ook beschikbaar voor kinderen, maar met een aangepaste Air Max 95 zool. De tooling voor een Air-Sole van volledige lengte was waarschijnlijk niet beschikbaar voor het model van de Grade School (aka GS), maar het is een interessante en mogelijk subtiele knipoog naar Lozano, de ontwerper, omdat dezelfde baanbrekende zool op zijn meest beroemde hardloper, de Air Max 95.In april zou een metallic zilver / Atlantic Nike Air Max 1 Femme blue / zwart / wit versie voor mannen Nike Air Max 2017 Dam worden uitgebracht, en een wit / lichte salie / mid marine / getijdenblauwe versie uitgebracht voor vrouwen. Voor kinderen werd een wit / oranje / zwart / ma?s uitgebracht voor jongens en in april kwam er ook een wit / ijs / schemerblauw uit voor meisjes.

Vanaf het begin van de herfst begonnen de debuutkleuren van de AM98 te verschijnen in de verkoopsectie van Eastbay. Dit was niet per se verrassend in de jaren 90, omdat er veel iconische sneakers te koop waren vanwege de hoge prijskaartjes en overproductie. Slechts een paar maanden eerder was de Air Max 97 ook te koop. In het basketbalgedeelte was het niet verwonderlijk om een ??aantal van de populairste Air Jordans aller tijden tegen een gereduceerde prijs te zien - soms bijna voor de helft af. Het hielp echter niet de allure van de AM98, Nike Air Vapormax Womens want zodra de felrode uitverkoopbel opdook, Nike Air Max 2016 Femme maakte het bijna altijd een stijl minder gewenst. Door de val duwde Nike alweer een Air Max runner, nu bekend als de Air Max 98 TL. Dit model had een bijgewerkte full-length zichtbare Air-Sole, samen met een gebeeldhouwde Phylon tussenzool. Deze AM98 TL was uiterst comfortabel en stijlvol, en de eerste Air Max 98 was snel vergeten. Ongelooflijk genoeg heeft de Air Max 98 TL nog retrospectief. Naast de TL debuteerde Nike ook met de Air Max Plus, die een nieuwe Tuned Air-technologie bevatte. De Tuned Air-stijlen in de hiel zorgden voor maximale demping en ondersteuning van de voetboog voor iedereen die overproneerde. Naast de AM98 TL en Air Max Plus was er al een consumentenvraag naar een Air Max 95 retro. De AM95 keerde ook in het najaar van 1998 terug in geactualiseerde en fel begeerde Adidas Superstar Femme Rose kleuren. Er zijn enkele algemene richtlijnen Nike Air Max 1 Womens die Nike hanteert bij het nemen van een Adidas Superstar Uomo Nero retro-sneaker: de schoen moet een mijlpaaljubileum naderen of vieren. De schoen moet kosteneffici?nt zijn om te reproduceren. Het feit blijft dat op het niveau van de primary retail het marktaandeel van Nike nog steeds vier keer zo hoog is als dat van Adidas, en meer als je Jordan Brand meetelt als onderdeel van de Swoosh-portfolio. Adidas is misschien wel op de goede weg dankzij Boost, maar het zal moeten zoeken wat de toekomst biedt als het de Sneaker Wars interessant wil houden. Maar er is een grote kans dat de toekomst van wat dan ook Boost impliceert.
User avatar
yaya2017
Guru
Guru
 
Posts: 148
Joined: Fri Jul 28, 2017 8:11 am

Return to Recruitment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest