Het Nike-team begon

Get your questions answered, general support and technical issues
Bookmark and Share

Het Nike-team begon

Postby caicai2017 on Thu Jan 11, 2018 4:03 am

De cursus bij Nike Air Max Tavas Damen Monza stelde het team ook in staat om een ??radicaal nieuwe benadering van pacing uit te proberen. Nike Air Max 90 Heren Zwart De meeste wereldrecords worden geplaatst wanneer hardlopers hun energie verspreiden over de loop van een hele marathon Adidas Tubular Dames en bewegen in een gelijkmatig, gestaag tempo. Maar de belangrijkste functie van gangmakers in Breaking2 was niet het instellen van de snelheid - er was immers de Tesla, die met grote vaardigheid met een bijna constante 13,1 mijl per uur werd aangedreven Adidas Superstar Femme Fleur - maar eerder de wind blokkeerde. Een aantal studies hebben aangetoond dat de energiebesparing voor een Nike Air Max 90 Donne Nero hardloper die gedurende de hele loop van een snelle marathon tegen een tegenwind wordt beschermd aanzienlijk kan zijn: genoeg om meer dan 60 seconden van de laatste speeltijd van de atleet af te scheren. Dit is echter waar wetenschap en de regels botsen. In Nike Air Presto Hombre traditionele marathons stelt de IAAF dat alle pacers met de race moeten beginnen. Bovendien vallen pacers Adidas NMD Femme gewoonlijk uit lang voordat de race is voltooid, waardoor de overgebleven deelnemers zonder bescherming voor de wind gedurende de laatste 6 tot 8 mijl overblijven.

Het Nike-team begon te experimenteren met het feit dat teams van pacers in perfecte formatie in de loop van de hele race Nike Air Vapormax Mujer in en uit de baan renden. De leidende fysiologen van Breaking2, Brad Wilkins en Adidas Superstar Womens Brett Kirby, die beiden de ludieke sfeer van surfers hebben, reisden naar de Flow Physics Facility van de Universiteit Adidas ZX Flux Femme van New Hampshire, de grootste windtunneltestsite voor hardlopers en fietsers in de wereld.
Ambtenaren bij de Internationale Vereniging van Atletiekfederaties, het bestuursorgaan van de wereld, waren meestal stil over de Vaporfly, wat suggereert dat Adidas Yeezy Boost 350 V2 Femme de schoenen voldoen aan hun vage regels over eerlijkheid. Niet dat leidinggevenden van Nike een beetje Nike Air Max 2017 Femme controverse over een nieuw product zouden hebben gehad. "We hebben altijd grapjes gemaakt," Zou het niet geweldig zijn als [een schoen] werd verboden? ", Zegt Nurse. "Alleen al door een oranje doos te openen heb je een voordeel? Dat is de heilige graal. "
User avatar
caicai2017
Guru
Guru
 
Posts: 157
Joined: Fri Sep 29, 2017 8:01 am

Return to General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron